Home » Reglement

Reglement

 

 1. De Klompenfeest Minitriathlon is een laagdrempelig evenement, bedoeld om kinderen op een leuke manier plezier te laten beleven aan de triathlonsport;
 2. Presteren mag altijd, maar hoeft niet. Meedoen voor de fun is helemaal prima en wie de competitie aan wil gaan, vindt tijdens de Klompenfeest Minitriathlon meer dan genoeg uitdaging;
 3. Voor het fietsonderdeel mag een gewone fiets, maar ook een racefiets of een mountainbike worden gebruikt. Er mag géén gebruik worden gemaakt van (elektrische) fietsondersteuning.
 4. De fiets moet technisch in goede staat verkeren (geen speling, geen losse onderdelen). Hierop wordt voorafgaand aan de competitie gecontroleerd;
 5. Bij het fietsen is een helm verplicht. Hier wordt op gecontroleerd voor aanvang van de wedstrijd. Zonder helm is deelnemen niet mogelijk;
 6.  Bij het wisselen van de onderdelen (in het parc fermé) mag 1 ouder per deelnemer een handje helpen. Om de overige deelnemers niet te hinderen, dienen de ouders op de wisselplek te blijven (bij het startnummer op fietsenrek). 
 7. Ouders mogen de kinderen niet begeleiden op het wedstrijdparcours. Daar zorgen onze vrijwilligers en wedstrijdofficials voor;
 8. De organisatie van de Minitriathlon doet er alles aan om de veiligheid en het plezier van de deelnemers voorop te stellen. Deelnemen is wel op eigen risico.
 9. Na inschrijving volgt géén restitutie indien een deelnemer niet kan deelnemen. Het startnummer is niet overdraagbaar.
 10. Er is op de wedstrijddag zelf géén mogelijkheid tot na-inschrijving.
 11. Tijdens het evenement worden foto- en video opnames gemaakt,  welke gebruikt kunnen worden voor reclame en marketing doeleinden (publicatie op deze website of in documentatie betreffende de Minitriathlon). Bij het betreden van het evenemententerrein geeft de deelnemer en/of bezoeker (stilzwijgend) toestemming aan de organisatie deze opnames te gebruiken. Hiervoor is de organisatie geen vergoeding verschuldigd aan de deelnemer. Voor vragen of het aantekenen van bezwaar kunt u contact opnemen met de organisatie.

12. Privacy statement: 

* Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG of GDPR) van toepassing.

* Er is een privacy verklaring opgesteld tussen de organisatie van de klompenfeest

minitriathlon enerzijds en inschrijven.nl anderzijds.

* De database wordt beheerd door inschrijven.nl en voldoet aan de wettelijke verplichting t.a.v. privacy wetgeving.

* De gegevens die verzameld worden omvatten: (voor)naam, adresgegevens, geboortedatum, geslacht, telefoonnummer, e-mailadres, bezit zwemdiploma, betalingsinformatie (zoals bankrekening). We verzamelen, gebruiken en bewaren niet meer gegevens dan we nodig hebben om het doel te bereiken waarvoor we de gegevens hebben verkregen. 

* De verzamelde gegevens kunnen alleen ingezien worden door de organisatie van de klompenfeest minitriathlon en door inschrijven.nl.

* De gegevens die wij over u hebben opgenomen, kunt u bij ons opvragen, laten corrigeren of laten verwijderen. Dit kan mogelijk gevolgen hebben voor de deelname aan de minitriathlon (bijvoorbeeld uitsluiten van deelname indien gegevens verwijderd worden).

* De gegevens opgenomen in de database worden niet gedeeld met derden en dienen alleen voor de organisatie van de klompenfeest minitriathlon. De gegevens worden bewaard en gebruikt voor de organisatie van evenementen in de toekomst.

* Voor vragen kunt u contact opnemen via ons emailadres: klompenfeestminitriathlon@hotmail.com.

 

Parkeren

Wij verzoeken de deelnemers en toeschouwers zoveel mogelijk per fiets te komen. Er is parkeergelegenheid op het grasveld naast zwembad de Schaeck. Deze parkeergelegenheid is te bereiken via de H.W. Iordensweg, afslag Voordersteeg en vervolgens het Schakerpad. De parkeerplaatsen rond zwembad de Schaeck zijn gesloten en ook elders op of langs de parcours kan NIET geparkeerd worden. Volg de aanwijzingen op de borden en van de parkeer regelaars.